0

Introduksjon

Posted by harald on august 13, 2010 in Ukategorisert |

Fredag 13. kjører jeg inn på Kielfergen, bilen koker og en tysk varsellampe blinker rødt. Mens jeg venter i fergekøen må jeg fylle vann fra en sølepytt. Jeg har et stort problem ved ankomst i Kiel, men den tid den sorg.

Jeg kjører en VW Transporter Syncro ambulanse. Det er en 97 modell og den har nettopp blitt EU godkjent med hjelp av Erling Rød i Askim. Den skal gjøres om til en Artmobile og den skal brukes på mine videre prosjekter med romfolket i Romania.

Eskil, en våken 28 åring som ser ut som han er nitten, skal være med til Krakow. Da jeg kjørte inn på Kielfergen sto Eskil på en gangbro og filmet. Reisen skal dokumenteres fra begynnelse til slutt, jeg er nemlig på vei til Auschwitz for å treffe Alex Rosén med et tvteam fra NRK 1 for å gjøre opptak til serien Folk I Farta.

Eskil blir med til Auschwitz og hopper av i Krakow når jeg reiser videre med teamet. De skal bli med meg på en ukes reise blant romfolket i Romania.

This post is also available in: English

Stikkord: , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © 2010-2022 Harald's Travels – Harald Medbøes reiseblogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.