0

Kielfergen

Posted by harald on august 14, 2010 in Folk i farta |

På soldekket på Kielfergen

Takk til Colorline, vi reiser gratis som pressefolk. Kielfergen er som et flytende kasseapparat og budsjettet er magert. Vi kjøper litt å tygge på pluss noen øl i taxfree og dropper å spise på en av fergens mange restauranter, men i baren må vi.

Vi går inn i avdeling hvor det er lov til å røyke og blir sittende sammen med en kvinne som driver campingplass på vestlandet. Hun kan nesten ikke tro at vi skal på reise med Alex Rosén, han er hennes absolutte helt på TV. Han må ha folkelig appell og nå frem til et bredt lag av befolkningen. Hun får Eskil til å kjøpe drinker, Pepsi Light og vodka.

Så dukker det opp en kvinne jeg hadde en kort affære med for 25 år siden, hun kommer med en halvliter og spør om jeg husker henne. Jeg må innrømme at jeg har vansker med det, men etter hvert minnes jeg at vi hadde en natt sammen i forrige årtusen. Hun er på vei til Berlin med to homsevenner, hyggelige folk.

Campingdama har et meget anstrengt forhold til dronning Sonja, vet ikke helt hvorfor det kommer opp, men det lyser hat av henne når dronningen nevnes. Men Alex er konge i hennes øyne. Jeg undrer meg på hvordan det blir å se gladgutten Alex i Auschwitz.  Har kjøpt inn noen flasker med vann med tanke på bilen som står på trailerdekket.

This post is also available in: English

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © 2010-2022 Harald's Travels – Harald Medbøes reiseblogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.