0

Krakow, Polen

Posted by harald on august 18, 2010 in Folk i farta |

I Krakow sentrum

Etter omvisningen går turen mot Krakow hvor Eskil skal forlate oss. Han var et funn som medpassasjer og fikset GPSén i Kiel og monterte Blaupunktspilleren, deilig med musikk i bilen. Medpassasjer er viktig når jeg er på ekspedisjoner i Øst Europa. Bilen er full av utstyr og ved motorstopp eller lignende må en være igjen i bilen å passe på.

Det er vanskelig å finne medpassasjerer på min egen alder, de sitter som regel fast i for mye, men det er jo flott å reise med yngre folk som gir meg ung energi. Eskil var en av de beste og jeg vil savne ham når reisen går videre. Alex tar hans plass og vi drar videre. Meningen er at vi skal ha en overnatting i Tokaj i Ungarn før vi entrer Romania neste morgen.

This post is also available in: English

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © 2010-2021 Harald's Travels – Harald Medbøes reiseblogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.