0

Wrocław

Posted by harald on august 15, 2010 in Folk i farta |

På et tak i WrocÅ‚aw

Vi ankommer Wroclaw tidlig om ettermiddagen søndag  15. august og befinner oss nå to og halv times kjøretur fra Auschwitz.

Vi overnatter hos Andrej, han har jeg kjent fra tidlig på 80 tallet. Han var min kontakt da jeg hadde utstillinger med Hermansen-prosjektet i Polen under unntakstilstanden i 83. Den gangen var det et slitent og grått Polen jeg møtte. Det som har skjedd i mellomtiden fremstår nesten som et mirakel. Nå er det farger her og folket er lettet over endelig å tilhøre vestalliansen.

Andrej er som alltid glad for å få besøk. Eskil og han finner tonen og vi besøker noen venner og møter min kurator Pawel. Vi har en hyggelig kveld før vi legger oss og gjør oss klare til reisen neste morgen.

This post is also available in: English

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © 2010-2022 Harald's Travels – Harald Medbøes reiseblogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.