0

Go Roma! Dag 2

Posted by harald on juni 25, 2011 in Go Roma |
Tudor underviser på skolen

Tudor underviser på skolen

Klasserommet er fylt med norske studenter og romungdom som er med i prosjektet. Tudor underviser i fire språk samtidig: rumensk, romani, engelsk og norsk. Enkle dagligdagse uttrykk skrives opp på tavlen og noteres flittig av studentene. De er alle fornøyde med hjemmene de bor i. En av studentene ble vasket på føttene av en romkvinne, det har allerede vært nære og hjertelige møter mellom studentene og landsbyboerne.

 

I dag spilles det fotball, både de norske studentene og ungdommer fra landsbyen er med. Fotball er en skikkelig «ice breaker» og stemningen mellom studentene og landsbyboerne blir bedre og bedre.

I kveld er det planlagt å lage kveldsfest i en romleier med vogner og stort bål, men været er uttrygt, det er regnskurer. Når kvelden nærmer seg lages det heller et lite romdiskotek i et ledig rom hos Tudor. Nå danser de sammen, de norske studentene, fyrige romjenter og stolte romgutter. Det svinger og de nærmer seg hverandre.

Tavlen på skolen

Tavlen på skolen

Skolen

Skolen

Velkommen

Velkommen

Fotball

Fotball

Fotball

Fotball

Musikk

Musikk

Dokumenterer

Dokumenterer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © 2010-2021 Harald's Travels – Harald Medbøes reiseblogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.