0

Go Roma! Dag 4

Posted by harald on juni 27, 2011 in Go Roma |
På markedet

På markedet

Hver mandag kommer det omreisende markedet til Somcuta Mare. Her er det meste til salgs. Klær, sko, redskaper, grønnsaker, ost, sauer, hester etc. Det er et par kilometer til markedet og de norske blir fraktet på skikkelig romvis, i hest og kjerre. Dette er eksotisk for de norske studentene. Vi tilbringer noen timer på markedet, før vi drar tilbake til romlandsbyen for å spise lunsj. Måltidene blir inntatt hos de respektive romfamiliene. Etter lunsj skal studentene få sine første leksjoner i romdans. Andrea, Tudors kone, skal undervise jentene, romguttene viser hvordan gutter og menn danser. Det er meningen at de norske studentene og romungdommene skal opptre sammen i byens kulturhus på avslutningen av oppholdet.

 

På vei til markedet

På vei til markedet

Med hest og kjerre til markedet

Med hest og kjerre til markedet

Gutta kjøpte hatter

Gutta kjøpte hatter

Lunsj

Lunsj

Sara danser

Sara danser

Andrea underviser i dans

Andrea underviser i dans

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © 2010-2021 Harald's Travels – Harald Medbøes reiseblogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.