0

Go Roma! Dag 6

Posted by harald on juni 29, 2011 in Go Roma |
Klær til tørk, full aktivitet hele tiden

Klær til tørk, full aktivitet hele tiden

Etter morgenens undervisningen drar vi igjen til de som lager murstein. Nå jobber de norske studentene som romfolk. Guttene gjør det tyngste arbeidet med å grave ut leire og blander med vann og gress. Jentene ruller det sammen og legger det i former som tørkes i solen. Plutselig begynner to av de norske guttene en brytekamp i gjørmehullet. Landsbyboerne ser på med undring og glede mens guttene ruller rundt i gjørma.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © 2010-2021 Harald's Travels – Harald Medbøes reiseblogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.