0

Go Roma! Dag 8

Posted by harald on juli 1, 2011 in Go Roma |
På vei med ved

På vei med ved

Etter undervisningen i skolen forbereder de seg til ettermiddagens opptreden. Det var meningen at de norske studentene skulle opptre sammen med romungdommene, men de har visst fått sceneskrekk. Musikerne er her og mange av romjentene danser utenfor skolen, de norske studentene sitter bare på trappa og ser på. Jeg fatter det ikke. Hvorfor er de ikke med på dansen? Flere av studentene har reagert negativt på at forskjellige tv-selskaper har vært og filmet «workshopen», men dette er en viktig del av prosjektet. Selv er jeg blitt overrasket over hvor stor interesse media har vist for dette prosjektet, dette må bety at vi er inne på noe.

Forestillingen i kulturhuset blir en suksess og de fleste norske studentene er faktisk med. De norske har fått fargerike kostymer og passer godt inn blant romungdommene. Nordmenn, romfolk og rumenere i skjønn forening. Tudor og trioen opptrer med klassiske romsanger og i finalen kommer Tudor ut på scenen som Elvis Rromano. Blue sued shoes lyder bra på romani. Etter forestillingen takker byens borgermester for dette prosjektet.

Nå nærmer det seg slutten på Go Roma. I morgen kommer bussen som skal kjøre de norske deltagerne til Budapest. De skal ha en overnatting der før de flyr hjem til Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © 2010-2021 Harald's Travels – Harald Medbøes reiseblogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.